Grundejerforening på nettet - hjemmeside til fast lav pris

Skal jeres grundejerforening på nettet? Få en færdig og velfungerende hjemmeside med indhold for ca. 5.400 kr.

Denne grundpakke er en fast pris og dækker cirka syv arbejdstimer og første års abonnement. Herefter koster driften af hjemmesiden godt 200 kr. om året. Der skal ikke afregnes moms.

Se demoversionen

Det er nemt for jer at opdatere siden selv. På jeres egen hjemmeside kan I samle al information om grundejerforeningen. Så medlemmer altid kan finde vedtægter, regler, referater osv. Andre kan også hente relevante oplysninger, fx ved køb og salg af bolig i foreningen. Hurtigt og uden bestyrelsen eller andre i foreningen behøver bruge tid på det.

Tættere kontakt

Samtidig kan bestyrelsen skrive relevante nyheder og beskeder lige når der er brug for det. I behøver ikke længe sende papirer ud, det sparer jer både tid og penge. Medlemmerne kan også nemt komme I kontakt med foreningen via hjemmesiden

I får:

Nå opgaven er færdig, ejer I selv hjemmesiden og webhotellet, hvor den ligger. Jeg bruger som regel one.com, med mindre I ønsker andet.

Opbygning

Hjemmesiden vil som udgangspunkt få dette indhold:

Jeg laver siden i Wordpress, som er det mest udbredte gratisprogram til hjemmesider lige nu. Derfor er den let at opdatere og udvides løbende.

Har I andre ønsker, kan det sagtens lade sig gøre. Så aftaler vi bare de ekstra timer, jeg skal bruge på det. Jeg arbejder til en fast timeløn.

Bestil her!

Eller kontakt mig, hvis I har spørgsmål.

Se hjemmesider jeg har lavet til grundejerforeninger


Udvidelser af grundpakken

Jeg kan også tilbyde ekstra ting til jeres hjemmeside:

Automatisk nyhedsbrev
Nyhedsbrevet bliver automatisk sendt ud med e-mail, når der er nyheder på hjemmesiden. Dermed når I ud til mange, når der fx indkaldes til havedag eller generalforsamling. Tilmelding foregår via formular på hjemmesiden. Jeg bruger 3 timer på opsætning, design og test. Prisen er dermed 2.175 kr. plus moms.
Mere om nyhedsbrev

Lukket område
Har I følsomme oplysninger på hjemmeside kan vi sætte adgangskode på. Der er forskellige måder at gøre det på, den mest omfattende tager 1-2 timer at så te op. Fra 725 kr plus moms.

Flotte fotosider
Har I gamle og nye fotos, kan jeg så te dem flot op på hjemmesiden. på en time kan jeg fx lave 2 sider med ca. 10-15 fotos på hver. Desuden får I en lille instruktion til at opdatere og lave nye fotosider. Fra 725 kr plus moms.

Større arkiv. Flere sider
Send mig en stak dokumenter, så lægger jeg dem på hjemmesiden og laver links til dem fra arkivsiden eller andre steder fra. Jeg kan nå meget på en ekstra time, fra 725 kr plus moms.

Materiale fra jer:

For at kunne lave en god hjemmeside til jer, skal jeg bruge:

Kontakt mig

Tlf. 2894 1766

Henrik@Isentekst.dk

Skriv til mig her

Eksempler

Se foreninger, som jeg har lavet en hjemmeside til.

Referencer - grundejerforeninger

Eksempler på nettet

Direkte links til grundejerforeninger, der har fået en hjemmeside med min hjælp .