Indhold til InfoBoard
- digital opslagstavle

Har din virksomhed InfoBoard eller andre digitale opslagstavler, kan jeg sørge for indholdet. Jeg kan levere regelm?sige nyheder og andre meddelelser, der passer til jeres design og strategi.

Med systemet InfoBoard kan I kommunikere digitalt med medarbejdere, kunder eller gæster med skærme på forskellige steder samtidig.  Lynhurtigt, uden papir, og læseren behøver ikke åbne en pc med intranet eller lignende. InfoBoard kan for eksempel vise interne nyheder, mødeplaner, gode tilbud til kunderne osv. I en indbydende opsætning med mange af de samme muligheder som på nettet. InfoBoard bruges for eksempel af SAS Cargo, Novo Nordisk og DTU

Jeg kan:

To års praktisk erfaring
Jeg kender InfoBoard godt, efter at have arbejdet med det flere gange om ugen i to ? for en stor dansk virksomhed. Jeg var med, da systemet blev taget i brug og fik sat system i arbejdet bag og indsamling af stof, så der var friske nyheder til medarbejderne om deres arbejdsplads mindst 2 gange om ugen. Det kan jeg også gøre for jer.

Jeg ved en masse om, hvad der virker på dette medie, hvordan man får regelmæssigt indhold, og hvordan man udnytter de avancerede muligheder. Jeg har desuden god kontakt til udviklerne i firmaet Visiosign, som kan hjælpe med mere avancerede ændringer og automatiseringer.

Mere om InfoBoard hos leverandøren Visiosign

Eksempler på InfoBoard - hos visiosign.dk

Kontakt mig

Større formular?