Priser

Fast timepris:

Jeg arbejder efter en fast timeløn på 725 kr. Jeg lægger ikke moms på, da jeg for tiden arbejder som hobbyvirksomhed. Det sætter desværre også et loft for, hvor mange opgaver, jeg kan tage ind ad gangen.

Min pris er et engangsbeløb. Der er ikke flere udgifter og du betaler kun for den tid, jeg bruger på din opgave. Der kan dog være transportudgifter.

Pakker med en fast pris:

Firmahjemmeside:                      6.900 kr.
Billigt på nettet med det rigtige indhold. Hjemmesiden kan udbygges løbende efter jeres behov og I har selv mulighed for at opdatere siden.

Journalist på nettet:                    3.950 kr.
Hvis du selv leverer indholdet, så sætter jeg det op på din egen hjemmeside på nettet. Du kan selv opdatere og udvide siden senere.

Grundejerforening på nettet:    4.700 kr. .
Skal jeres grundejerforening på nettet? Kom godt i gang med en færdig og velfungerende hjemmeside med indhold og jeres egen avis (blog).

Tekst til din nye hjemmeside2.900 kr.
Det kan være uoverkommeligt at stå med en helt ny hjemmeside, uden tekst. Så lad mig hjælpe dig.

Ydelser fra andre
Jeg kan formidle ydelser fra andre, for eksempel i forbindelse med oprettelse af nye hjemmesider, nyt design eller mere tekniske løsninger. Disse ydelser afregnes som regel særskilt.

Kontakt mig

Større formular?

Hjemmeside med indhold

Det er ikke svært at få nogen til at lave en hjemmeside for dig. Men jeg sørger også for at indholdet er i orden og fungerer optimalt på nettet.

Hjemmesider

Artikler med mere

Jeg skriver gerne artikler og pressemeddelelser. Priserne kan svinge meget, afhængigt af den konkret opgave og hvor meget research. jeg er nødt til at lave.

Journalist

Hvad har jeg lavet?

Hvis du vil se, hvad jeg har lavet for andre:

Referencer

Smagsprøver - sådan skriver jeg