Nyhedsbrev: Indhold og udsendelse

Har du et nyhedsbrev, kan jeg hjælpe dig med at skrive indholdet, redigere, prioritere og få det sendt ud.

Nyhedsbrev via e-mail er en af de mest effektive måder at skaffe kunder og besøgende til din hjemmeside. Med regelmæssige nyhedsbreve vil dine kunder også huske dig.

Jeg kan lave et nyhedsbrev fra start til slut: Finde og skrive indholdet, sætte det op og sende det ud. Jeg kan også hjælpe dig i gang, opbygge en skabelon og få sendt de første nyhedsbreve udsted. Herefter kan I selv overtage, eller jeg kan fortsætte som redaktør.

Appetitvækkere og artikler

Typisk vil et nyhedsbrev bestå af en række korte tekster, med link, som skal lede læseren videre til din webshop eller hjemmeside. Jeg har stor erfaring i at skrive denne slags henvisninger, så de fænger og vækker læserens interesse.

Vi kan også skrive hele artikler, vigtige meddelelser eller lignende.

Nyt liv i nyhedsbrevet

Har du allerede et nyhedsbrev, som du ikke har tid eller lyst til at drive selv? Lad mig give det nyt liv ved at få det udgivet regelmæssigt og med relevant indhold. Så kan du i stedet koncentrere dig om din forretning.

Pris

Prisen varierer meget ud fra omfang, frekvens, system og research. Opstart af et nyhedsbrev i Mailchimp kan fx. gøres for 2.370 kr. plus moms.

Nyhedsbrev i Mailchimp – avanceret, men gratis for mange

Skriv til mig