Jubii! En gratisavis

Vi troede først det var affald. Eller noget postbudet havde tabt. Men det viste sig at være Nyhedsavisen, der lå der foran havelågen.

Det var den første gratisavis, vi nogensinde har fået leveret!

Jeg ved så ikke hvorfor den lige var endt der i stedet for i postkassen, henne ved hoveddøren. Men budet er tilgivet, for den lille papirsag betyder, at vi nu er rykket en klasse op. Nu er vi endelig blandt dem, der er fundet værdige til at modtage gratis tryksager med både reklamer OG rigtige nyheder.

Her på Amager er vi ellers godt klar over, at vi ikke står øverst på rangstigen af smarte, købedygtige forbrugere, der er værdige til at modtage reklamer af en hvis standard. Men nu er vi alligevel rykket lidt op (åh jubel og avisglædesdans!). Ævbæv til alle jer andre bonderøve i de kulturløse forstæder, der ikke er gode nok til vores fine selskab.

Nu har jeg så faktisk heller ikke noget mod at få aviser gratis, i stedet for at skulle betale for de samme historier. Og jeg klarer nok turen ud til papircontaineren med de brugte eksemplarer. Det er en ringe pris at betale for at være en del af jetsettet.

Hvad der stod i den? Det samme som i alle de andre aviser og på tekst-tv. Men fin så den ud, og den kommer måske igen i morgen. Gad vide hvornår, jeg må begynde at brokke mig over, at den ikke kommer helt ned i postkassen. Ligesom de andre vigtige og trendy mennesker gør.