Militante B-menneskers Befrielsesfront

Jeg er så glad: Nu er der kommet en forening for B-mennesker. Men vi må kunne bringe det videre endnu og kræve nogle radikale samfundsændringer. Til gavn for os, der først topper senere på dagen. Ville faktisk have skrevet lidt før, men er først lige vågnet.

dr.dk: B-mennesker går til kamp
b-samfund.dk

Foreningen B-samfundet vil arbejde for en bredere accept af B-menneskers livsrytme. Den vil skabe nogle andre rammer i samfundet, der bedre passer til vores arbejds- og livsrytme.

Hatten af for det, og foreningen havde over 1300 medlemmer her til aften. Nu bliver vi altså mange, og så skal de ha’, de nævenyttige A-mennesker. Dem, der har forpestet vores liv så længe med deres dumsmarte bemærkninger. Ikke flere spydige drillerier fra morgenstunden og ironiske hentydninger om at gå i seng i ”ordentlig” tid.

Og det skal ikke længere være nødvendigt at lede efter et giftigt svar, mens hjernen stadig kører på halvt blus: ”Ja, jeg ved godt, jeg er morgengrim. Men det går da i det mindste over op ad dagen”.

Jeg vil starte en paramilitær fraktion: Militante B-menneskers Befrielsesfront. I vores aktioner hiver vi slumretæpperne af ”de friske”, når de tager sig en aftenblund på sofaen. ”Har du været for tidligt oppe lille ven? Bare ærgerligt, for nu skal vi se natfilm og bagefter sætter vi os til computeren!”

Vores motto kunne være :” Sammen er vi stærke. Selvom vi ikke er helt vågne endnu”.

Vi har mange ufravigelige krav: Vi vil have natmad i kantinerne i stedet for fredagsrundstykker. Gymnasierne skal først åbne kl. 13. Og så skal vi have flyttet de gode film i fjernsynet frem til midnat, hvor de hører hjemme.

Alle A-mennesker kan så passende sættes til at malke køer, bage brød eller fange friske morgenfisk, når de nu alligevel er oppe om natten.

Når vi så i en nær fremtid er på vej hjem fra arbejde ved 23-tiden, så er det min tur. Så skal de mærke hvordan det er: ”Du ser træt ud, gamle ven. Har du været for længe oppe i dag? Husk nu at gå sent seng i aften.”

Det bliver skønt. Jeg tror vi starter med at besætte et hus. Der skulle netop være et blevet et ledigt på Dortheavej i København.

P.S.: Har lidt dårlig samvittighed over dette indlæg , men jeg kunne altså ikke lade være. Jeg synes seriøst, det er et godt initiativ, men det er også lidt svært at tage helt alvorligt.

Heldigvis har vi B-mennnesker masser af selvironi. I hvert fald op ad formiddagen.

Jeg kan godt lide tanken om ikke altid at blive udstillet som doven eller sær. Bare fordi man ikke er helt klar i hovedet, når GoMorgen Damark starter. Til gengæld tror jeg ikke at det kan få ændret åbningstider i institutioner osv. Vejen frem er nok nærmere fleksibel arbejdstid, så man kan være på arbejde, når man er produktiv. Så kan arbejdsgiverne jo også se en fordel.