Mislykket kup: Erstatning på 2 mia. kr.

Kære fru justitsminister. Jeg sender hermed mit krav om erstatning: Jeg ville have tjent 2 mia kr. kroner i sidste uge. Men sådan gik det altså ikke.

Jeg var på vej ind i Nationalbanken. Klokken har vel været lidt i ti, solen skinnede og det var lidt ærgerligt at skulle tage elefanthuen på i det dejlige vejr. Men jeg gjorde det alligevel, man er vel professionel røver.

Og udstyret skal være i orden, når man vil røve en bank. Min pistolattrap var også pudset og smurt, man skal opføre sig med respekt i Nationalbanken.

Men på vejen ind gik det galt. De automatiske døre åbnede lidt for langsomt, hvilket jeg ikke helt kunne se på grund af den lave sol. Derfor bankede jeg hovedet ind i den ene glasdør. Jeg slog hovedet og fik næseblod, så jeg var nødt til at opgive arbejdet og melde mig syg. Uden det planlagte udbytte på kr. 1 mia.

Dagen efter skulle jeg have lavet endnu kup til en millard kroner. Men jeg var nødt til at blive hjemme på divanen med migræne. Derfor er mit samlede tab på 2 mia. kr. plus udgifter til Treo.

Jeg henviser til en lignende sag, der kører i øjeblikket med en røver, der kræver erstatning for svie, smerte og tabt arbejdsevne.

TV2 Nyhederne: Såret røver kan få erstatning